Rothem's Harmonie


Ga naar de inhoudsopgave

Leerlingen

 

Start muziekopleiding Rothem’s Harmonie


Rothem’s Harmonie heeft na de zomervakantie al weer twee keer gerepeteerd en ook de muziekopleidingen zijn weer gestart. Onze vereniging is bijzonder trots op onze groep leerlingen, die bestaat uit 13 kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar. Zij hebben uit diverse instrumenten kunnen kiezen, waaronder klarinet, slagwerk of trompet.
De meeste leerlingen zijn hun muziekopleiding gestart met blokfluitlessen, omdat dit een leuke, laagdrempelige manier is om voor het eerst kennis te maken met een blaasinstrument en het samen musiceren. Al onze lessen, ook die voor de beginnende muzikanten, worden gegeven door professionele krachten, waardoor goede begeleiding gegarandeerd is. Kinderen krijgen niet alleen individueel muziekles, maar kunnen ook snel meespelen in het leerlingenensemble. Hierbij speelt niet alleen het muzikale, maar ook het sociale aspect een belangrijke rol. Daarom worden er naast de muzikale activiteiten ook diverse gezamenlijke uitjes georganiseerd, waardoor er een hechte groep jonge muzikanten is ontstaan.
Wilt u voor uw kind ook zo’n gedegen muziekopleiding binnen een leuke groep? Er zijn nog enkele plaatsen voor blokfluitleerlingen vrij. Wist u trouwens dat het ook voor volwassenen mogelijk is om een muziekopleiding (opnieuw) op te pakken?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bestuurslid Mieke Davidse via secretaris@rothems-harmonie.nl.

 

 

 


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu