Rothem's Harmonie


Ga naar de inhoudsopgave

Harmonieorkest

Geledingen

 

De dirigent: Theo Schreurs.

 

 

 

Mogelijk heeft u hem al eens gezien. Onze nieuwe dirigent, Theo Schreurs, is de vader van onze vorige dirigent, Ralf.

Hij is geboren te Wijnandsrade als jongste telg in een muzikaal gezin, waar een (muziek)loopbaan al voor een gedeelte voor hem uitgestippeld was.

Natuurlijk ging hij in de plaatselijke fanfare muziek maken, met als voorbeeld zijn drie oudere broers. Hij begon op bugel om later zijn favoriete blaasinstrument de bas-tuba te vinden.

Na zijn studie aan de Pedac (nu: PABO), studeerde hij verder in de muziek en behaalde hij diploma’s voor AMV (docent muziek) en Hafa-directie.
Door werk en hobby te combineren heeft hij altijd veel afwisseling gehad in zijn dagelijkse werkzaamheden; dirigeren van harmonieën en fanfares, lesgeven aan de basisschool en heel veel muziekles geven.

Tegenwoordig woont Theo in Ittervoort, is hij getrouwd met Yvonne, en samen zijn zij de trotse ouders van 3 kinderen: Ralf, Jeroen en Simone.

Behalve dirigent is hij ook nog steeds muzikant; hobbymatig speelt hij mee bij Brass Band Limburg, waarbij het niet alleen fijn is om op hoog niveau muziek te maken, maar ook de andere kant van de "bok" mee te maken

Overdag geeft hij les op diverse basisscholen, Op vrijdag geeft hij les aan groep 6, terwijl hij op de andere dagen van de week de muzieklessen verzorgt.

Behalve dat hij op donderdagavod in Rothem dirigeert, is hij ook dirigent van Harmonie St. Cecilia in Susteren.

 

Theo: “De komende jaren hoop ik met Rothem's harmonie mooie muziek te gaan maken, waarin iedereen heel veel plezier mag beleven.”

 

 

 

 

 

 

 


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu